Vakantiehuis Lidiomar

WoonkamerVakantiehuis Lidiomar is een vrijstaande 6-persoons luxe bungalow (120m2) en is voorzien van alle comfort. Vakantiehuis Lidiomar is een kindvriendelijke bungalow en aangepast voor gehandicapten. Er is standaard een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar evenals enkele gehandicaptenvoorzieningen. In de ruime tuin en op het rustige park kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Lidiomar staat op een kleinschalig bungalowpark (40 huizen), net buiten het dorp. 

De indeling van de bungalow is:

  • Woonkamer Hal
  • Woonkamer met schuifpui naar de tuin met twee terrassen aan de achterzijde
  • Volledig ingerichte keuken (vaatwasser, combimagnetron, koken op gas, koelkast etc.)
  • Slaapkamer beneden (1 bed van 180 x 200) op rolstoelhoogte, kasten
  • Badkamer beneden met inrijdbare douche en toilet met steunen
  • Slaapkamer op de 1e etage met 2 bedden (90 x 200), commode en 1 kinderbedje
  • Slaapkamer op de 1e etage met 2 seniorenbedden (90 x 200), 2 kasten
  • Badkamer met douchecabine en extra toilet
  • Alle bedden zijn van het kwaliteitsmerk Auping

De woonkamer is sfeervol ingericht, centrale verwarming, behaaglijke vloerverwarming voor de frisse dagen en is voorzien van riant meubilair, een flatscreen TV, radio met CD-speler en een DVD-speler. Vakantiehuis Lidiomar beschikt over gratis draadloos internet. Er zijn boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en spelletjes aanwezig.

EetkamerVakantiehuis Lidiomar heeft een grote tuin van ca 480 m2 en verder verschillende terrassen achter, aan een zijkant en voor het huis. Er is voldoende tuinmeubilair en een ligbed. Er is een ruime parkeerplaats beschikbaar voor een personenauto. Indien u met meer auto’s komt, dan zijn er voldoende parkeerplaatsen op het parkeerterrein tegenover de receptie.

Informatie voor gehandicapten
De bungalow is gebouwd voor het gebruik door een gezin met een gehandicapte. Er zijn in de bungalow geen drempels. Bij de voordeur en de schuifpui naar de terrassen zijn lage drempels van ca 2 cm. Er is een badkamer met inrijdbare douche met handsteunen en er is een douchetoiletrolstoel (merk Huka). In de slaapkamer op de begane vloer staat een op rolstoelhoogte 2-persoons bed (Auping). Aan één zijde is een hoog-laagbed, dat op zorghoogte kan worden gebracht. Boven dit bed is een bedpapegaai aangebracht. Een rolstoelgebruiker kan alleen op de begane grond verblijven. Door de aanwezigheid van een groot 2-persoonsbed is in de slaapkamer weinig ruimte voor het gebruik van een tillift en/of een grote uitvoering elektrische rolstoel. Indien u twijfelt, neem dan svp even contact met ons op.
Via de Thuiszorg Zuidwest Friesland is ADL-hulp na overleg met deze organisatie beschikbaar.

Wisseldag: U kunt Vakantiehuis Lidiomar alleen betrekken op vrijdag vanaf 15.00 uur en u dient de bungalow na de overeengekomen periode te verlaten voor 10.00 uur.
U kunt zelf hoeslakens, dekbedovertrekken en slopen meenemen. De maten van alle matrassen zijn 90 x 200 cm en van de dekbedden 140 x 200 cm. U kunt ook lakensets huren bij de receptie van het park.

wi-fi_zone_logo

Vakantiehuis Lidiomar beschikt over een eigen internetverbinding met WiFi.